? ?️Leendő vagy jelenlegi otthonában esetleg vállalkozásában segít felderíteni a rossz energiahatékonyságú helyeket, hol szökik a hő vagy a hideglevegő. Megtalálhatja a vízszivárgások helyeit. A láthatatlan hőforrások legapróbb hőmérséklet-változásait is észlelheti vele. Láthat vele a sötétben, valamint a ritkább köd- és füstfelhőkön keresztül.

?♨ Sok esetben elsősorban régi nyílászáróknál, függetlenül a nyílászáró anyagától csak az ablakkeret és az ablaktábla találkozásánál van hőveszteség, ezt nevezzük zárási hibának. Ez jellemzően az idővel jelentkező deformációból ered a légzárási hiányosság, illetve az egyenetlen szerkezete miatti hőveszteség. Ezt a hőveszteséget minőségi hőkamerával könnyedén megvizsgálhatjuk pillanatok alatt így láthatjuk, hogy hol keletkezik hőszivárgás. Ezáltal rengeteget spórolhat fűtés számláján.

?Technikailag a hőkamera nem képes átlátni a falon, keresztüllátni a téglafalak, vagy a belterekben található bútorokon, így azok kizárólag a testek felületi hőmérsékletét képesek megmutatni. Azt viszont kimagasló érzékenységgel, akár távolról is, méghozzá a felület megérintése nélkül. 

? Ellenőrizzen le minden helységet minőségi Flir hőkamerával, elérhető áron!

? Foglalásárt keressen minket most: Elérhetőségeink

?Ismerje meg közelebbről:www.hokameraberles.hu